10 meest populaire berichten voor seks, volgens peilingen

  • by

De eerste plaats was verrassend voor ons. Last echter ook.

Medisch portal gedekt.COM heeft een enquête uitgevoerd onder haar gebruikers met betrekking tot hun seksuele voorkeuren. Meer dan 2000 duizend mensen (beide geslachten) die een seksleven wonen, nam deel aan de enquête.

Onder de vele verschillende kwesties met betrekking cialis werking tot het intieme leven van de respondenten, was er een vraag over de favoriete pose. Aan universele verrassing is de post van “mannelijke achter” gepubliceerd: ze wordt de meest populaire, en zowel mannen als vrouwen genoemd.

Lees ook

We zullen ons niet verbergen, want ons een dergelijk resultaat was iets als sensation: het leek altijd dat vrouwen de voorkeur geven aan een meer populaire missionary pose in romantische films (om te vermelden dat het de meest actieve stimulatie van de clitoris was). Het bleek dat vrouwen dezelfde fans van de houding ‘man achter’ zijn! Een aangename verrassing.

We raden u aan om uzelf vertrouwd te maken met de beoordeling van andere berichten in aflopende volgorde. En ja, we weten dat de laatste drie punten niet erg poses zijn.

Ruiter terug van tevoren

Let op het feit dat “seks op de tafel” – de laatste in de lijst van seksuele prioriteiten in beide geslachten. En dit is ondanks het feit dat volgens de enquête ‘What Sex Wil je het proberen?”DREDED uitgevoerd.Com, seks op de tafel – in de eerste plaats. Blijkbaar, de vork en dronken uit de tafel van een bank met een laagkope komkommers die van de tafel met een laagkope komkommers deden.

Foto: Shutterstock / Mongerday

Materialen op het onderwerp

Opmerkingen

  • Bovenkant
  • Alle opmerkingen
  • Nieuw
  • Oud

Interactieve versie van Maximonline Magazine

Maximonline Magazine

Papier Maxim met Thuisbezorging

Network Edition “Maximonline.Ru (maximonline.RU) – Officiële site van het Maxim Men’s Magazine ». Certificaat van registratie van de media EL Nr. FS 77 – 78428, uitgegeven door de federale dienst voor toezicht op het gebied van communicatie, informatietechnologieën en massacommunicatie (Roskomnadzor) op 29 mei 2020. achttien+.

Editor-In-Chief: Malenkov Alexander Grigorievich

https://nen.global/2022/04/18/liderazgo-maquinas-tragamonedas-3d-online-gratis/

Copyright (s) LLC “Hurst Shkulev publiceren”, 2021.

Elke reproductie van de materialen van de site zonder de redactionele op te lossen.

Contactgegevens voor Staatslichamen (inclusief Roskomnadzor):

Leave a Reply

Your email address will not be published.