5 manieren om meisjes in bed te plezieren

  • by

Als iemand je vertelt dat je moeilijk bent om het meisje in bed te behagen, dan is dit iemand gelijk, en niet gelijk op hetzelfde moment.

Wat scheelt er? In het feit dat mannen pretentieloos zijn en niet elegant in seks zijn: het is gemakkelijk voor ons om te begrijpen, en we spreken altijd direct of hint over onze verlangens.

Met meisjes zijn

dingen anders: ze zijn veel «Denk» begrijp seks dan jij. Ze zijn niet alleen fysiek aspect van actie, maar ook psychologisch.

Als u echter geleid wordt door ons vrij eenvoudig advies, dan bevredigt u de vrouw — Daar hebben we er vertrouwen in.

Relevante complimenten maken

Seks begint niet met penetratie en zelfs niet met een kus, maar van een compliment.

Vooral voor vrouwen, omdat ze orgasme niet alleen op het fysiologische niveau ontvangen, maar ook op psychologische — Het is belangrijk dat ze zich sexy voelen in alle stadia van seks, inclusief voorbereidende.

Om deze reden is het belangrijk om complimenten te kunnen maken. We zeggen niet dat ze ongegrond moeten zijn — Er is niets slechter dan complimenten verzadigd met een leugen.

Integendeel, je moet de voordelen van het meisje identificeren die zich voorbereiden op alsjeblieft in bed, en haar voorzichtig vertellen, zonder te huilen of een redundantie.

Maak gewoon een compliment. Laat de sfeer warmer zijn, en dan kun je iets beter bedenken.

Indien nodig, profiteer van smeermiddel

En zelfs als het niet nodig is, moet je er nog steeds over nadenken, omdat het smeermiddel niet alleen nodig is om de penetratie te vergemakkelijken, maar ook om seks onmiddellijk comfortabel te maken voor twee partijen.

Bovendien, zelfs als we het hebben over orale seks, kan smering een uitstekende smaak toevoeging zijn — Serieus, er is een smeermiddel met verschillende smaken.

En we hebben het nog niet over het feit dat het smeermiddel eenvoudigweg ruikt, en de geur, zodat je denkt, speelt een van de meest toonaangevende rollen in seks: Partners worden gekozen door geur, zelfs als het gaat om mensen.

Denk niet aan jezelf

Dit is een van de meest objectieve en standaardregels voor het hanteren van een meisje van welke aard dan ook. Als je denkt aan verdikking alleen je seksuele behoeften, zul je nooit in staat zijn om een ​​vrouw te bevredigen.

Waarom? Omdat je verlangens binnen seks met haar verlangens kunnen verspreiden, soms heel radicaal. Dit kan worden uitgedrukt in de wens van het tempo en kan worden uitgedrukt in verschillende fetisjen.

Je kunt je vriendin iets niet-standaard leuk vinden, iets waar ze nog niet over heeft gesproken

, dus iedereen is behoorlijk leren en start dan alleen de seksuele ervaring die niet cialis kopen in nederland alleen voor seks zal worden gestuurd, maar om te voldoen aan het is de behoeften.

Soms moet je iets doen, wat je nooit eerder hebt gedacht; Soms moet je met je verlangens komen.

Gebruik verschillende poses

Buddy Als u een normaal resultaat op het Battlefield van het bed wilt bereiken, dan moet u een beetje professioneler worden.

Je moet een kwestie van technologie poseren, nieuwe houdingen bestuderen, leren om je ejaculatie te regelen (verminderd of, integendeel, vertragen het proces).

Dit vereist niet alleen oefenen, maar in het algemeen zou het theoretische begrip van hoe een of een ander eruit moeten zien.

Geloof me, in sommige gevallen speelt de houding cruciaal wanneer de vraag het vrouwelijke orgasme betreft.

Dat wil zeggen, als je ziet dat er iets misgaat en de vriendin geen plezier voelt, verander dan de pose.

Maak ideale omstandigheden

Uiteindelijk hangt de vreugde van een vriend van seks alleen van je af: van je vaardigheden, evenals erotische kits die je niet in het proces zult gebruiken.

Waar, er zijn nog steeds externe omstandigheden die een sfeer creëren. Dit kan alles zijn: variërend van het geluid van een boor in het volgende appartement en eindigend met de juiste temperatuur in het huis.

Als je vriendin van de hitte zal vallen, hoe genoegen kunnen we praten?

Als seks wordt gehouden op een vuile en fontale geur van zweetbedden, wat u verwacht — kreunt?

Daarom, vóór het denken over seks, zet je je appartement in volgorde, kook het avondeten, pas de temperatuur aan, sluit de gordijnen, vind goede muziek, verander het linnengoed — Doe alles om het komende geslacht te brengen naar het ideaal al aan het begin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.