Intiem aan de vooravond van de waarheid is dat seks voortijdige geboorte kan veroorzaken

  • by

Specialisten geloven dat het optreden van de bevalling na seks een toeval is. Als het kind al buiten is verzameld, kan het niet worden versneld – en nog meer.

Maar er is nog een reden om intima op een grote termijn niet te weigeren! Er zijn prostaglandinen in sperma, die de cervix verzacht.

Orgasme en strelende tepels – veilig

Tijdens het orgasme produceert het lichaam een ​​hormoonoxytocine, dat de bout stimuleert. Hetzelfde gebeurt wanneer de tepel stimulatie. Maar als het lichaam nog niet klaar is voor de bevalling, gebeurt er niets erectiepillen kopen.

Precies Sex tijdens de zwangerschap is alleen in het geval dat artsen het risico van vroegtijdige geboorte. En niet omdat seks een magisch effect heeft op het begin van de bevalling, maar omdat in deze situatie extra bewegingen over het algemeen onveilig zijn.

Op dezelfde manier is de jeugd acuut voedsel, lingerie, acupunctuur en andere folkmethoden. Dit alles – toevalligheden! Dus, als je iets wilt, weigeren het dan niet – wanneer een kind wordt geboren, zal het kamagra 100mg niet eerder zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.