Mysterie van Happy Marriage Vivien Westwood

  • by

In een interview met het Duitse Welt am Sonntag bekende de modeontwerper Andreas Crontar de liefde voor mode, een echtgenoot, die hem op een kwart eeuw ouder was, en sprak over het begin van de relatie, die duurt 18 jaar.

Over mode: “Nog steeds in de adolescentie in een van de boetieks in Rimini, ontdekte ik dingen uit Armani. Het was iets bijzonders – chique, elegantie, minimalisme. Geen wonder dat de Italianen over Armani als God spreken. Sindsdien begreep ik het verschil tussen kleding en mode “.

Over wat dingen nodig heeft voor wat: “De kleding dient ons met een steun in het leven en helpt niet slechter dan medicijnen.”.

Op de eerste ontmoeting met de toekomstige vrouw: “Vivien was mijn professor. Toen ze het klaslokaal binnenkwam, was het een smalle jumpsuit met een riem op de heupen en de houten schoenen, die werden uitgeschakeld “SO”, in de handen van Vivien hield een vergrootglas vast. Ze begon te zeggen – het leek me dat het nieuwe universum werd geboren “.

Over het begin van de roman: “Ze vond het leuk dat ik kon fantaseren en grotendeels denken. Ze nam de eerste stap. Ze was goed met mij – plotseling bleek dat we altijd samen. We gingen samen, in het theater, op de tentoonstelling. Van haar leerde ik veel over de geschiedenis van de mode van de Middeleeuwen en besmet met haar passie voor de 20e eeuw. We zijn aan het aanvullen van elkaar. Ze verbrandde me. Ze is niet bang voor iemand en niets. Vivien kan één twee weken blijven en tegelijkertijd stil zijn – voor haar is het normaal. En integendeel – ik ben helemaal bang. “.

Over het huwelijk: “Ik geloof dat het huwelijk een bron van energie is voor liefde. Wij en Vivien verdelen alles – en dus goed wordt er nog twee. Ik kan en wil niet zonder haar leven “.

Op de charmes van

het gezinsleven: “We zijn 24 uur per dag samen doorbrengen! We gaan op fietsen in de studio om te werken. Kom dan ook terug naar huis. Ik ben verantwoordelijk voor veel dingen en ze staat altijd klaar om me te helpen. Als u een belangrijke beslissing moet nemen, bestel ik het met Wivien en na discussie weet ik wat ik moet doen. Laat het woord “vertrouwen” klinkt, maar in werkelijkheid is het iets bijzonders, als je plotseling begrijpt wat je iemand kunt vertrouwen “.

Over samenwerken: “Vivien is erg geassembleerd, en ik – integendeel, vaak kamagra bestellen betrouwbaar springend van de vijfde naar de tiende. Ze is veel meer ervaren en koeler en ik impliceert dat ze zo belangrijk is mijn mening. Ik hou niet van en weet hoe ik mijn acties moet uitleggen om te begrijpen wat en hoe ik dat doe, je moet me gewoon kijken. Vivien, integendeel, heel sociaal. Ze weet altijd precies wat hij wil. Ik weet dit nooit en is klaar om veel opties te proberen. “.

Hoe stoom te laten vallen: “Ik ben erg ongeduldig, maar de afgelopen jaren repareer ik het, omdat ik veel yoga doe”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.